SixthSense Coaching

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.


Praktijk sixthsensecoaching 

Nicole van Oers -Toemen
Hoevenbraaksestraat 10
5482 BD Schijndel

Contact
Tel: 0636108057
mail: [email protected]

Postadres
Nicole van Oers-Toemen
Hoevenbraaksestraat 10
5482BD Schijndel

Geplande afspraak
Wilt u u afspraak verzetten of annuleren, graag 24 uur van te voren anders worden de kosten bij u in rekening gebracht.

Vergoedingen
Helaas worden mijn sessies, coaching en trajecten niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Je behoud wel je eigen risico en bent vrijwel meteen geholpen. Bij een verwijzing in de eerste lijn is het gebruikelijk dat je eerst je eigen risico betaald alvorens vergoed wordt uit de basisverzekering. Het is een investering die zichzelf dus dubbel en dwars terugbetaald!

Werkgever
Wist je dat je werkgever soms wil meebetalen aan trajecten?
De meeste werkgevers hebben een opleidingsbudget gereserveerd per medewerker. Dat zou je in kunnen zetten voor coaching en/of behandelingen. Over het algemeen zijn de kosten voor een cursus veel hoger dan die van een traject en een traject wordt vaak als effectiever ervaren.

Kennismaking
Wil je eerst kennis maken met mij, er is een mogelijkheid om vrijblijvend met mij kennis te maken. Daarna kun je besluiten of je met mij verder wil gaan. 
REVIEWS:

Peggy Bonnaerens, kundalini activatie en breathwork (duo sessie, 2 pers);
Vandaag een bijzondere sessie gedaan bij Nicole ❤️
Kundalini activatie en breathwork, wat een magische ervaring ❤️
Loslaten wat je niet meer dient.
Prachtige kaart getrokken en daarop je intentie schrijven.
De Ankh op het hartchakra.
Prachtige steen gekregen.
Weer heerlijk in mijn eigen kracht.
Mooie glanzende ogen.
Bedankt lieve Nicole, tot gauw 🥰 


Sabine Mutsaars, familieopstelling;
Vandaag 2 weken geleden heb ik bij Nicole een familie opstelling gedaan. Wat een liefdevolle warme veilige setting ervaarde ik. Hierdoor konden de nodige emoties los komen en kreeg ik veel waardevolle inzichten tijdens en na deze opstelling. Ook de kundigheid en expertise van Nicole is fantastisch. Haar follow up de dagen erna is geweldig. Als je jezelf (meer) persoonlijke inzichten en groei gunt dan raad ik je Nicole 1000% aan. Ze is een engel en zoveel meer!


Bianca Gijsman, familieopstellingen;
Ik gun iedereen een Nicole! Met haar fijne en rustige manier van doen geeft ze mij het gevoel van rust. Ze begeleidt de opstellingen op een mooie en duidelijke manier waardoor ik veel inzicht en bevestiging heb gekregen. Mocht je twijfelen om naar Nicole te gaan, niet meer nodig.....gewoon gaan en ervaren zou ik zeggen. Je krijgt er absoluut geen spijt van!


Janneke, Reiki 1 cursus;
Hi Nicole,

Wil jou laten weten dat ik nog een beetje onder de indruk ben van wat er gebeurd en hoe ik mezelf voel na dinsdagmiddag.

Voelt alsof er vanalles in beweging gezet is maar ook of er wat puzzelstukjes in elkaar vallen.

Lijkt alsof er vanalles in mijn lichaam gebeurt maar wel met een hele fijne rust over mij heen.

Heb gisteravond de zelfbehandeling buiten in de jacuzzi gedaan en dat was zo'n bijzondere ervaring. Leek alsof er buiten veel meer energie was dan binnen. En zag ineens mijn opa en oma, waar ik vroeger heel close mee was maar die echt al heel lang geleden overleden zijn, heel sterk voor mij met alleen de zin alles komt goed meisje. Was zo bijzonder, heb ik nog nooit gehad.

De zelfbehandeling gaat goed en vind ik een fijn rust moment voor mezelf.

Heb de afgelopen dagen best wat gelezen over hsp en heb veel herkenningspunten. Zou daar graag met jou nog eens verder over kletsen.

Lang verhaal kort, ben blij met onze ontmoeting.

Fijn weekend!


Wendy Brock, ademsessie;
Heb bij Nicole een ademsessie gedaan. Nicole begeleidde me heel warm en liefdevol waardoor ik me op mijn gemak en veilig voelde. Daardoor kon ik tijdens de sessie heel dicht bij mezelf komen, emoties die los kwamen en mooie inzichten gehad. Dankjewel lieve Nicole. X

Review groepsopstellingen
Marijke Wullems;
Afgelopen zaterdag was ik voor de 2e keer aanwezig bij Team Zuid.

Al meteen bij het zien van de dames werd ik emotioneel, wetende wat de vorige dag met hun, mij voor moois heeft opgeleverd.

De groep voelde meteen vanaf het begin goed en veilig. Iets waarvoor Nicole, Claudia, Rita en Janneke de hele dag zorg hebben gedragen.

Een mooie dag met opstellingen, emoties, inzichten, gesprekken maar ook ontspannen en lachen. En vooral veel inzichten. Allemaal mooie mensen bij elkaar.

Omdat ze de opstellingen samen deden, noemde ik het opstellingen plus. Voor herhaling vatbaar. 

Bedankt dames voor deze fijne dag en voor al het moois wat het me weer zal brengen. 

Liefs Marijke Wullems

Anoniem, access bars;
Hoi lieverd, 
Ik wilde even zeggen dat het bij mij veel heeft opgelost de accesbars. Het is eerst heel heftig geweest toen ik thuis was en nu gaat het goed zonder al teveel pijn (mijn maandelijkse periode) Super fijn!Voel me ook goed, dankjewel 🤗😘

Charlotte Trimp, your inner light traject;
Het inner light traject, mocht je daarover twijfelen dan is dit het teken om het te gaan doen. Ongeveer een jaar geleden begonnen mijn gaves zich te ontwikkelen. Ik wist niet wat er gebeurde en ik was vooral soms ook angstig. Nicole heeft mij hierin zo geholpen, ze gaf mij tips en adviezen, maar ook kalmeerde ze mij dat ik niet gek werd.
Ik ben haar tot op de dag van vandaag nog altijd dankbaar voor ❤️🙌🏻🙌🏻❤️

Soraya Jamila Alimoenadi, afstandshealing; 
Zojuist heb ik als lichtwerker ook een healing op afstand gehad van Nicole. Wat een intense maar mooie ervaring. Nicole voelt alles goed aan en weet precies de chakra’s weer in balans te brengen, die bij mij uit balans waren en ze ook te benoemen. Ze is een echte healer. Dankjewel ✨🙏🏻❤️

Daisy van Zoggel, opstellingen en energetische behandelingen;
Lieve buuf, ik wil toch even iets met je delen wat ik de afgelopen 2 weken merk. Laatst stuurde ik je toch dat ik ineens een besef had dat ik zoooo gelukkig ben. Dat gevoel heb ik nu gewoon al 2 weken. Geen enkele paniekaanval, super goed slapen, kei veel energie, hele mooie stappen met m'n stichting, boek en op m'n werk. Kan er uren over praten maar voel me zoooooo mega fijn na de laatste behandeling. Ik denk dat ik nu ECHT thuis ben bij mezelf. Zat net in de auto te huilen van geluk, blijdschap en dankbaarheid. Kan het amper verwoorden wat voor intens fijn gevoel dit is. En dat al 2 weken constant!! Alles klopt gewoon zo waar ik jaren naar op zoek was. En dit allemaal in een jaar bereikt samen met jou. Jij bent echt mijn inspiratiebron en mijn grote voorbeeld. Ik zou je heel de wereld willen geven uit dankbaarheid want die is intens groot. En je hebt zo'n speciaal plekje in m'n hart waar je nooooit meer uitgaat. Moest ik gewoon ff allemaal kwijt met weer de tranen in m'n eigen van geluk. Love you gewoon lieve buuf ❤❤❤😘😘😘

Marlies Oostveen, accessbars bodyproces;
Hoi Nicole,
Hierbij mijn recensie voor jou:
Ik heb van jou een body proces mogen ontvangen om oude patronen los te laten.
De behandeling zelf was al heel fijn. Je handen werden zo heet, vooral bij mijn buik en bovenrug. Mijn schouders voelde daarna meteen lichter. Ik merk eigenlijk nu pas hoeveel ik van anderen draag. Het voelt als een openbaring alsof er eindelijk iemand doorheen kan prikken en dat zonder te hoeven praten.
Wat ik al zei tegen je, ik ben zo klaar met aldoor maar praten met therapeuten. Dus precies wat jij zei op een zachte manier kan dit ook losgelaten worden.
Dankjewel ben zo blij met dit, met jou.
Warme groet, Marlies

B. de Kinderen, accessbars bodyproces;
Wauw Nicole, je vroeg me even te laten weten wat die body proces met me gedaan heeft die ik afgelopen vrijdag van je gehad heb. 
Weet het even niet zo goed uit leggen, maar er gebeurt veel in mijn lijf. Vrijdag voelde ik tijdens de behandeling alsof dit veel dieper ging dan de gewone acesbar en had heel veel energie. Zaterdag kwamen er verdriet los, maar het voelde als opluchting en nu lijkt het of ik op wolkjes loop. Ik kom graag bij je terug en wil dus een nieuwe afspraak bij je maken. Kan dat?

Daisy van Zoggel, coaching, healing en access bars;
Ik kom regelmatig bij Nicole van Oers en ik voel me dan weer als herboren. Alsof ik als het ware gereaset ben.
En deze lieve, warme vrouw heeft mij zoveeeeeeel meer gebracht ❤❤
Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker even contact met haar op want deze topper doet nog zoveel meer!!

Jeanne-Tine van Vonderen, reiki 1 en reiki 2 cursus en afstandshealingen;
Nicole is een zeer prettige en integere reiki docent en ze is erg goed in haar vak als reiki therapeut/healer. In haar behandelingen, ook op afstand legt ze de vinger op de zere plek. Ik ben heel blij met haar energetische ondersteuning die ik in mijn eigen werk als hypnotherapeut heel goed kan gebruiken om goed in mijn eigen kracht en energie te blijven staan. 
Werken met Nicole is zeker niet zweverig, ze staat met beide benen op de grond en weet je steeds een goed gevoel te geven. 
Leuk om bij haar reiki 1 en 2 opleiding te mogen doen. Dit kan ik ook in mijn eigen praktijk inzetten. 
Dankjewel Nicole 

Anoniem, coaching en accessbars;
Heel erg bedankt Nicole, ik vond het een openbaring.
Ik kom heel graag bij je terug. 
Ik heb een heerlijke behandeling ontvangen en ik vindt het zo fijn hoe je alles uitlegt met betrekking tot mijn energie en aura en hoe dat allemaal werkt. 
Tot de volgende keer. 

Marije Brand, reiki cursussen en reikihealing;
Iedereen verdient een Nicole aan haar zij.
Ik heb Nicole leren kennen als iemand waar spiritualiteit een nieuw level bereikt op een nuchtere manier, door haar aardse energie! 
Ik heb een aantal hele fijne healings van haar mogen ontvangen en heb uiteindelijk ook de beginselen van reiki 1 en 2 mogen leren, waar ik nog altijd heel veel mee werk nu als holistisch therapeut. 
Dankbaar om onderdeel te mogen zijn van deze olievlek waarmee we steeds meer mensen kunnen helpen hun trauma af te werpen en in licht en liefde te gaan leven. 
Daarom mag ik binnenkort ook mijn master inwijding ontvangen en wil ik van niemand minder dan Nicole de lessen en inwijding ontvangen om het werken met reiki door te mogen geven aan anderen. Anne, reading;
Hoi lieve Nicole,


Wauw, ik wil je enorm bedanken voor deze mooie Reading en ik ben er stil en emotioneel van (in een hele positieve zin).


Alles wat je benoemt klopt en herken ik mezelf volledig in. Het is ook heel bijzonder wat je vertelt over een vorige leven. De laatste tijd komen er bij mij veel herinneringen naar boven waarvan ik wist dat dit uit een ander leven kwam dan het leven wat ik nu leef. Zo gaf ik gisteren ook aan aan een vriendin dat ik mezelf nu onbewust laat tegen houden door karmische stukken uit vorige levens waarin ik ook over een enorme wijsheid bezat en daardoor door een hele grote groep ben afgewezen en kreeg ik ook het gevoel dat ik er niet mocht zijn. Het woord heks en brandstapel komt hierin ook steeds terug naar boven en dit zie ik ook voor me. Heel bijzonder dat hetgeen wat je schrijft dat ik in een vorige leven ook met energie werkte maar dat dit niet werd geaccepteerd en dat dit mij onbewust steeds tegenhoudt. Dit is het en het is zo ontzettend herkenbaar! Dit is zo’n groot puzzelstuk wat op zijn plek valt. Een gevoel wat ik niet kon verwoorden maar waardoor ik mezelf wel onbewust liet terug trekken. 


Ik ga je adviezen opvolgen en ik ga deze Reading nog vaker terug lezen zodat ik hier ook steeds meer contact mee kan maken. Dit motiveert me enorm om te gaan ontdekken en verder te transformeren in mijn leven. 


Ook over de muziek, zingen en dansen, mijn keelchackra & de getrokken kaarten. 


Op dit moment heb ik geen woorden die mijn gevoel kunnen omschrijven in hoe dankbaar ik ben voor deze Reading. 


🙏🏼 


Dankjewel Nicole.


Heel bijzonder, in deze Reading ontvang ik  herkenning en erkenning naar mezelf. Dit is voor mij zo waardevol.


Liefs Anne Marja, reading;
Lieve Nicole,

Flabbergasted!
Wat een mooie en vooral kloppende Reading!
Dankjewel!
Het enige (waar ik ook niet om gevraagd heb) is de liefde, en had daar eigenlijk wel wat over verwacht.
De twee mannen die om mij heen zijn, mijn vader en mijn broertje…..

Ik ben heel blij met de Reading! Echt TOP!

Veel liefs,
Marja 

Ellen van Driel, afstandsreiki;
Nicole heeft zo’n fijne en helende energie. Ze heeft me al een paar keer een healing op afstand gegeven. Ik weet zeker dat mede daardoor mijn laatste loodjes van mijn zwangerschap, bevalling en herstel soepel zijn verlopen.
Aanrader!!!

Anoniem, reading;
Beste Nicole,


Wat een ontzettend treffende reading !

Alles wat je vertelt is zo ontzettend herkenbaar en een bevestiging van wat ik eigenlijk diep van binnen ook weet.

Heb de reading nu al verschillende keren gelezen en moet zeggen dat ik er best emotioneel van werd.

Nu nog proberen om aan de benoemde dingen te gaan werken , voor mij een best wel moeilijke stap…

Ook de kaarten die je voor me getrokken hebt leggen precies de vinger op de zere plek.

Ontzettend bedankt voor deze reading!

En als ik er klaar voor ben maak ik misschien een keer een afspraak bij je voor een behandeling die mij kan ondersteunen in het proces waar ik doorheen ga.


Liefs Danique Koffeman, afstandshealing;
Lieve Nicole, ik mocht vandaag jou een healing op afstand ontvangen. Wat voelde dat fijn, ik lag lekker relaxt en het voelde als een diepe meditatie. 
Er mochten blokkades losgelaten worden en mijn chakra’s mochten worden gereinigd. Dankjewel voor de fijne healing! ❤️🙏

Sharon, afstandshealing;
De avond voor mama's overlijden ontving ik een healing van Nicole, ik werd helemaal warm en heb een uur liggen slapen, wat zo zo nodig was na een flinke ratrace. Door jouw healing kon ik de dag van euthanasie aan met meer rust en voelde ik me in m'n kracht met uiteraard de nodige tranen...

De dag na overlijden gaf Nicole m'n meisjes een healing, zo bijzonder raak wat daar uitkwam. Ook sliepen ze direct beter en ook zij hebben meer rust en oerkracht over zich

Je bent een ware schat lieve Nicole, zo dankbaar dat je jaren gelden in mijn leven kwam!  Tot snel🤩💞🥰
Liefs Sharon

Stefanie van Eupen, afstandshealing;
Gisteravond ontving ik de laatste healing van het healingtraject van Nicole. Wat een bijzondere ervaring is een healing elke keer weer. 
Ik voel echt dat de healings iets in werking hebben gezet bij mij. Ik voel me sterker, krachtiger.
Het is een beetje moeilijk uit te leggen, het is een gevoel ❤️
Ook grappig, na de healing voelde Nicole dat de lapis lazuli nu een mooie steen zou zijn voor mij. 
Wat Nicole niet wist (want de healing was op afstand) was dat ik ‘s ochtends precies hetzelfde gevoel had en ik de steen dus al de hele dag om had. Heel mooi 🥰

Bedankt lieve Nicole 🙏🏻

Sharon Scherpenzeel, afstandshealing;
and what about this bom of Light...

Lieve Nicole,

ik heb dit jaar 8 healings van jou mogen ontvangen met prachtige boodschappen 

Voelbaar wanneer je klaar was, zoveel liefde, warmte en energetische communicatie zelfs tussen ons.

Waar ik sterk aan dacht kwam jij met een antwoord,
Waar jij kwam met de boodschap had ik al tijdens de healing woorden van gelijke strekking mogen horen
💘💞🙏💫

Je gaf me energie boosts en voelde me werkelijk lichter, opgeruimder en er kwam weer ruimte voor mijn Levenswerk

Gezien de heftige tijd waarin ik zit met mijn ongeneeslijk zieke mama zal ik vast weer aan de bel trekken bij je

Je bent Liefde💝

Liefs Sharon
BewegingsBlijheid
voor Ademtherapie
en Energetisch werk
Chakra~ en Ademexpert
(Reiki)Healing~ en Reading

Ella Lemmens, afstandshealing; 
Ik wil heel graag Nicole bedanken voor de afgelopen weekjes. Ik heb bij Nicole een healingkuur gevolgd. Ik was eerst heel sceptisch, maar ik stond er wel heel erg open voor.
Dit omdat ik de afgelopen toch wat dingen heb meegemaakt en alles ging zo snel…..dat ik geen tijd had even stil te staan. 
Ik zat hierbij in een hele rollercoaster….maar de meeste gevoel wat bij mij is getriggert was angst en overtuigingen die ik hieruit heb gecreëerd.  Ik heb de afgelopen tijd met veel angsten gelopen en geconfronteerd. Psychologen en noem maar op….konden niet veel doen en zeiden het is normaal en dat het weg gaat. Maar hier was ik niet mee eens.  Want ik heb 2 prachtige baby’s waar ik voor moet zijn en waarvan ik super veel hou 🙏🏻
Eindstand Nicole trok steeds me aandacht en door haar energie, liefde en nog veel meer heeft ZIJ mij heel veel geholpen. Elke keer als ik een healing bij haar doe is gewoon ongelofelijk ❤️ bedankt ervoor. 
Groei is healing.

Tamara Hurkens, edelsteen en reiki;
Ik ben zeer sceptisch over dit soort dingen...maar dat is vorige week veranderd! Ik beschrijf mezelf als een sterke, mooie en zekere vrouw, die van zichzelf houdt zoals ze zich al die jaren heeft ontplooit tot een mooie volwassen vrouw, een goede echtnote voor mijn man en goede moeder.
Maar door onze oudste dochter, die nog al wat "puber-problemen" met zich meebrengt, was ik maanden mezelf niet meer. Ik werd onzeker...over mijn haar, mijn kleding, of ik alles wel op de juiste manier deed, wat mensen van me dachten en het ergste van alles... ik sliep erg licht en weinig, werd na een nacht werken na 3 uurtjes al wakker. Iedereen in mijn omgeving zei: Dit/zo  ben jij niet!!
Nicole gaf mij een steen, deed hier Reiki op en gaf de kracht om mijn energie bij mij te houden en de energie van andere op afstand te houden en mezelf te zijn. Ik dacht: "ach wat kan het kwaad." Jeetje...ik heb na mijn dienst geslapen, als een 🌹. Ik werd wakker na 8 uur voelde mezelf bijgetankt, ik voelde mezelf zoals ik altijd ben! Vol ongeloof...echt waar! Zou het dan toch de steen zijn? Mijn dierbare zeggen: Hèhè...daar is ze weer! 
Nu? Draag ik de steen met liefde en trots op mijn huid onder mijn ❤. Niemand kan me nog wat maken! 
Lieve Nicole, bedankt dat ik weer mezelf kan zijn! Lieve groetjes, Tamara 💋

Nancy van Tilborg, reiki en accessbars;
Ik wilde je nog even vertellen dat ik wel zeker weet dat de behandelingen die ik bij je heb gehad eea hebben open gezet en versneld!!
Ik heb weer zoveel mogen loslaten en opruimen dat het mij duizeld soms.
Moest van de week vaak huilen,  niet van verdriet maar opluchting en inzicht..nu dus ook het plan mijn medicatie traject om te zetten van reguliere geneeskunde naar natuurlijke..En dat voelt zo goed.
Ik weet zeker dat de acces bars en healing daar een bijdrage aan geleverd hebben Nicole 💜🙏🌸💫💙

Thijs, afstandsreiki;
Hierbij mijn review voor jou: 
Lieve Nicole, ik voelde me al een paar dagen niet lekker, niet fijn in mijn vel en veel last van lichamelijke klachten. 
Nadat je me de eerste keer op afstand behandelde voelde ik mijn energie al wat terug komen. Ik sliep die nacht ook meteen beter dan anders. Paar dagen later toen je me weer behandelde voelde ik me al snel weer vrolijker en alsof de ballast steeds lichter werd.
Daarna heb je me nog twee keer behandelt en nu voel ik me weet fijn, mijn energie stroomt weer, ik voel mijn innerlijke vlammetje weer branden. Dat is ook wat je vertelde dat dat bij kundalini reiki die je er ook bij deed zou gebeuren. 
Ik ben echt zo blij met jou. 
Dankjewel lieve Nicole 👋😘

Mariko de groot, afstandshealingen;
Vorig jaar (het jaar 2021 is net begonnen) heb ik een Pranic Healing traject bij deze lieverd mogen ondergaan. Met enorme klachten die zelfs met medische ondersteuning (denk aan injectie) niet kon verholpen worden, kon de Pranic Healing van Nicole dit wel. 

Mijn grootse pijn was dat ik een flinke ontsteking had in mijn linkerhand, arm en schouder. Dit is tevens ook mijn schrijfhand. En de hand waar ik veel mee doe. 

Ik had een healingtraject van 4 weken met 2x in de week een afstandsbehandeling. Ik stond open voor deze behandeling, en merkte al na de eerste week al lichte veranderingen. De 2e week was de pijn bijna zo goed als weg, maar voelde wel nog een ondertoon. In de weken daarna, was de pijn helemaal weg. Ik ben dan Nicole dan ook enorm dankbaar. Daarnaast heeft Pranic nog veel meer dingen met mij gedaan. En voel het weer helemaal stromen. Duizendmaal dank hiervoor💜 

Ik raad dan ook echt iedereen aan om een Pranic Healing te ontvangen om je pijnklachten te verlichten of (mits je er helemaal voor openstaat) te laten verdwijnen. 

Nicole is een heel fijn, warm en liefdevol persoon en laat dan ook na de behandeling aan je weten wat zij heeft gevoeld en waar ze mee bezig is geweest. Al ken ik haar al wat langer en ik al meerdere energetische behandelingen van haar heb ontvangen, zal ik altijd wel bij haar terugkomen als ik het weer nodig heb. Dank je wel lieve Nicole om wie jij bent en wat jij als mens mag betekenen voor deze wereld. 

Veel liefs, Mariko💜

Ester Brama, afstandshealingen;
Na twee operaties, zes chemokuren, 15 bestralingen en heftige fysieke en mentale reacties op hormooninjecties kwam ik - uit balans, verkrampt en oververmoeid - bij Nicole terecht. Ik volg haar op Instagram en werd steeds vaker naar haar account ‘getrokken’. 

 

Ik koos voor het pakket met de 8 behandelingen op afstand. Ik woon niet in de buurt en reizen kost me veel energie. Het eerste contact voelde direct fijn. Nicole voelde goed aan waar mijn behoefte lag. Eigenlijk voelde ze dat beter dan ikzelf.

 

De behandelingen waren pure ontspanning. Vaak voelde ik  het wanneer ze begon en eindigde, maar soms voelde ik juist vrij weinig en merkte ik het effect pas later; heel bijzonder. 

 

Nicole heeft me Reiki gegeven en me gestimuleerd om m’n eigen Reiki weer op te pakken. Of eigenlijk is ‘stimuleren’ niet het juiste woord; het ‘ontvouwde’ zich als een logische volgende stap. Ook heeft ze oude energieën opgeruimd. Ik vond dat best wat vaag klinken, maar ik kan je verzekeren, het effect is allesbehalve vaag! Ik kreeg meer ruimte in m’n lijf. En de beschermingstekens en extra energie die ze me meegaf, voelde ze goed aan. De kaarten die ze trok, ondersteunde het hele proces heel mooi.

 

Na de 8 behandelingen heb ik nogmaals eenzelfde pakket ‘bijgeboekt’. Er ging te veel om in m’n lijf en ik voelde dat ik meer nodig had. En daar heb ik geen spijt van! De tweede ronde was minder ‘puinruimen’ en meer ‘gladstrijken’. Tenminste zo voelde het. Ik kan weer door, maar met een blik die meer naar binnen durft te gaan en met een lijf dat meer durft te voelen.

 

Ik kom zeker nog eens terug bij Nicole. Voor ‘onderhoud’ of gewoon omdat het fijn is.

 

Overigens zijn Nicoles groepshealingen ook een echte aanrader!

 

Mariko de Groot, afstandshealingen;
Vorig maand had ik een healingpakket bij Nicole afgenomen. Hoewel het allemaal niet nieuw is voor me, wilde ik het dolgraag uitproberen. Ik weet hoe krachtig en zuiver haar healingen zijn, net zoals zij dat zelf is. 
Ik heb de healingen 2x per week, 4 weken lang mogen ontvangen. De ene keer was het Reiki en de andere keer was het Pranic healing. Het was keer op keer zo heerlijk en ontspannen en ik nam er ook echt de tijd voor om het te voelen en te ervaren!

Wat ik ook echt super fijn vond, was dat Nicole ook nog de tijd nam om na de healing mij te berichten over wat ze zelf opmerkte bij me en wat er is opgeschoond. Ik kreeg dus elke keer mooie feedback van haar. Ook de readingen waren prachtig. Nu de maand voorbij is, mis ik het wel hoor! Ik neem binnenkort zeker weer zo'n healingpakket af.
Nicole is echt een lieverd met een zuivere en oprechte ziel. Dank je wel voor alles lieverd!! ♥️♥️♥️♥️

Sanne Blummel, hsp coaching;
Nicole begeleid ons gezin als HSP coach. 
Zowel mijn zoontjes als ikzelf zijn hooggevoelig. Sinds we dit weten, vallen er een heleboel puzzelstukjes op hun plek. Onze oudste zoon is nu 4 jaar en gaat sinds de zomervakantie naar school. De overstap is lastig voor hem.
Een klasje met 30 enthousiaste, drukke kleuters geeft veel prikkels en energieën.
Mijn zoontje pikt dan ook alles op. 
Nicole kijkt met ons mee naar de manier van ontladen, de omgang met alle emoties die hij oppikt, de begeleiding op school, maar ook de begeleiding thuis.
Nicole is een rustige, vriendelijke coach. Heeft een luisterend oor en geeft advies op maat. 
Wij zijn erg blij met haar begeleiding❤️

Wendy Huijbers-breepoel, hsp coaching;
Bij Nicole kreeg ik een hsp coaching gesprek, omdat ik pas ontdekt had over mijn hsp.
Nicole gaf veel mooie tips waar ik meteen mee aan de slag kon.
Dankjewel Nicole!!

Wendy Huijbers-breepoel, reiki behandeling;
Bij Nicole mijn allereerste reiki behandeling gehad. Ik vond het een hele mooie ervaring.
Nicole vertelde dat ik in mijn jeugd iets niet had afgesloten of niet was opgelost. 
Ik ben daarmee meteen aan de slag gegaan dankzij Nicole.
Dankjewel voor deze mooie ervaring en tot snel!!

Bianca Meijer, afstandshealing;
Ik heb laatst bij Nicole van sixthsensecoaching een online sessie gehad.
Ik voelde me meteen op mijn gemak omdat het zo online heel laagdrempelig is.
Ik heb een aantal goede adviezen gehad waar ik mee aan de slag kan en het was fijn om met iemand te praten die je begrijpt


Eline, reiki;
Vandaag mocht ik mijn gewonnen reiki-behandeling in ontvangst nemen bij Nicole. 

Nicole is een hele lieve vrouw die je direct op je gemak stelt. Tijdens het behandelen vraagt ze om jouw toestemming om haar handen op een plek te mogen leggen. Super fijn! 

Wegens omstandigheden moest ik helaas mijn afspraak een aantal keer verzetten, ook dit pakte ze echt onwijs goed op en was geen enkel probleem. 

Ik heb een hele fijne behandeling gehad en barst vandaag van de energie! Bedankt Nicole :)


Sanne Blummel, reiki;
Nadat ik een EMDR behandeling (een traumabehandeling) had gehad merkte ik dat ik veel te ver open stond. Ik kreeg veel meer prikkels binnen en had het gevoel dat ik geen filter meer had. 
Thankgod 🙏🏻  heeft Nicole mijn chakra's weer in balans gebracht en daarna kreeg ik nog een reiki behandeling.
Ik merkte meteen dat mijn filter weer zijn werk deed. Ik had niet verwacht dat reiki zo'n groot effect kon hebben❤️❤️❤️

Roel van Oers, access bars;
Vanwege pijn door scoliose slaap ik altijd slecht. 
Tijdens de behandeling voelde ik de energie door mijn lichaam stromen en werd tijdens de behandeling zo ontspannen dat ik er door in slaap viel.
Na slechts een behandeling access bars heb ik deze nacht doorgeslapen.
De volgende ochtend werd ik veel energieker wakker en gedurende de dag had ik ook meer energie dan normaal.
Echt een aanrader voor iedereen. ❤️😘

Claudia Konings, reikibehandeling;
Ik heb een reikibehandeling gehad bij Nicole.
Lieve Nicole, dankjewel dat je mijn hartje gisteren wat lichter hebt gemaakt.......het was nodig......mooi mens❤️

Cheyenne Roosenhoff, reiki behandeling;
Vandaag mijn eerste reikibehandeling gehad van Nicole.
Het was een mooie en rustgevende ervaring, ben volgens mij zelfs even in slaap gevallen.
Dit was zeker voor herhaling vatbaar en ik kan niet wachten om zelf ook reiki te gaan doen.
Nicole je bent een prachtmens! 
Dankjewel voor jou energie ❤️❤️❤️

Sharon Scherpenzeel, afstandshealing;
Begin van de avond gaf Nicole mij een reikibehandeling op afstand, omdat ik al 3 weken buikpijn heb, misselijk en duizelig ben, ook oor en keelpijn erbij en hartkloppingen.
Ik vroeg Nicole of ze mij wilde helpen, omdat ik nu zelf te laag in mijn energie zit, omdat ik gewoonweg te beroerd ben....
En ja, ik voel sinds een half uur verlichting, buik word rustiger en misselijkheid ook...
Dankjewel grote schat!

Sanne van Oers, coaching en reiki;
Iedereen heeft een coach nodig in zijn leven. Dankzij een reiki behandeling op afstand en een heel fijn coachgesprek, heb ik weer de tools om mijn kracht en energie te pakken. Ik was totaal uit balans en extreem bang voor mijn lichaam. Dit alles door een trauma. Nu een mooie oefening gekregen om dit trauma uit mijn cellen te laten verdwijnen. Ga daar vanavond direct mee aan de slag. Precies wat ik nodig heb. Kusje voor jou😘

Nicole Verkuijlen, access bars;
Ik heb 2x een access bars behandeling gehad bij Nicole, ben hier heel tevreden over en met name het resultaat. Ik had een erg vol hoofd dat ik met geen mogelijkheid leeg kreeg, na 2 behandelingen is dit een stuk minder geworden. En heb ik weer een beetje een open minded. Bedankt Nicole 🌸

Claudia Konings, afstandshealing;
Toen ik jou account tegenkwam op insta voelde het meteen goed; ik dacht nog deze vrouw kan mij reiki geven (ik ervaar jouw energie toch als anders, positief gezien, als dat ik het bij mezelf doe, als ik het al doe) Tijdens de heftige storm bijv. in het voorjaar wist je me rustig te krijgen, terwijl ik enorm in paniek was, bijzonder moment....❤️ 🙏🏻 En ook onlangs hielp je mij.....Dankjewel mijn lieve reikimama, je bent voor mij heel belangrijk! Dank voor je hulp tot nu toe!! 🙏🏻🌸❤️😘

Jos Manders, access bars;
Een tijdje geleden heb je mij een access bars behandeling gegeven en toen bleek hoe fijn dit was om dit van jou te ontvangen. Jij bent lekker jezelf en je geeft mensen ook het gevoel dat te mogen zijn, je stelt mensen op hun gemak. Blijf op deze weg, jou weg! 🌞🍀😀

Anoniem, access bars;
Hai lieve Nicole, de behandeling die ik bij je gehad heb, raakte me zo persoonlijk, ik zag en voelde zoveel dat ik niet wist het te vertalen naar een recensie. 
Een hele goede recensie, want het was fantastisch.
Maar de gevolgen waren zo privé, dat het meer waard was als alleen het was fijn. Ik had er alleen nog geen goeie woorden voor het goed te omschrijven. 
Tijdens mijn meditatieweek in Portugal, leerde ik dat als je genoeg naar binnen kunt, via je derde oog, je een licht zou ervaren, daarachter komen de beelden als je er voor open staat.
De ervaring het licht zien tijdens jou behandeling, wat prachtig was te zien, was overweldigend.
Kon daar geen woorden aan verbinden. Een totale ontspanning, nog nooit eerder ervaren.
Bij deze dus alsnog een recensie voor jou, anoniem omdat het zo privé is.
Dankjewel lieve Nicole🙏🏻🥰 

Linda, reiki;
Ik heb bij Nicole een reiki op afstand gehad.
Wauw, wat een fijne ervaring, alles wat Nicole voelde klopte precies met wat ik op dat moment voelde. Nicole wist van te voren niets van mij, maar voelde precies wat ik nodig had. De juiste woorden gaf ze mij en ik weet nu waar ik verder aan mag werken.
Ik ga zeker nog vaker een afspraak met je maken.

Jenny van Dam, access bars;
Onlangs heb ik drie access bars behandelingen bij Nicole mogen ervaren.
Ik ervaarde nog veel “last” van mijn burn-out, mede ook door mijn overgangsklachten. 
Na drie behandelingen ervaarde ik veel meer rust, ik kan beter omgaan met de prikkels van buitenaf en wanneer ik in een grote groep ben voel ik me naderhand niet meer leeggezogen.
Na mijn tweede behandeling heb ik ook kunnen stoppen met mijn medicijnen voor de overgang.
Dankjewel Nicole dat jij me verder heb kunnen helpen.

Patricia van Eijck, afstandshealing;
Ik heb bij Nicole een reikihealing op afstand gehad, omdat ik veel piekerde en slecht sliep.
De eerste nacht na de reiki healing heb ik zelfs uit kunnen slapen, ik sliep gewoon tot 10.00 uur door, terwijl ik normaal soms al om 4.00 uur wakker ben.
Ook de nachten erna heb ik goed geslapen en het piekeren is er nog wel, maar ik kan het beter loslaten. Dankjewel.

Peter de Bresser, healing en reading;
Ik wilde graag meer inzicht op werkgebied en hoe ik verder wil met mijn leven.
Daarom vroeg ik aan Nicole een uitgebreide reading en een reikibehandeling op afstand.
Ik ontving drie kaarten met een boodschap. De eerste ging over familierelaties en dat had meteen betrekking op mijn zoon.
De tweede en derde kaart was precies zoals het in werkelijkheid altijd gebeurt en zoals mijn leven er uit ziet en ook op werkgebied paste de tweede en derde kaart perfect. Ik weet nu dat ik mag gaan doorzetten en mezelf laten zien. Nicole vertelde me dat ik me mag gaan uitspreken. En dat is precies wat ik moet doen. Ook de reiki sloot hierbij perfect aan, zowel ik als nicole voelde prikkeling in de keel. Bedankt!!

Cobi Peijnenburg, access bars;
Ik heb een access bars behandeling mogen ontvangen van Nicole, ik heb een aantal lichamelijke klachten en kan moeilijk dingen loslaten.
Na de access bars heb ik het gevoel dat ik in mezelf rustiger ben en heb een “leger” hoofd als ik het zo mag omschrijven. 
Mijn lichamelijke klachten zijn niet minder geworden, maar ben al zo blij met de rust. 
Dankjewel voor de behandeling. Je hoort nog van me.

Anne Niemeijer, Reiki afstandshealing;
Hi Nicole, ondanks dat mijn man zegt niks te hebben gemerkt van de reiki op afstand heeft hij gisteren 1 van de grootste stappen gezet! 🙏🏼 hij heeft hulp gezocht en uitgesproken dat hij denkt in burn out te zitten. Hij heeft zijn ego hierin los gelaten en heeft het ook een aantal collega’s verteld zodat er meteen door gepakt kan worden met de werkzaamheden verlichten 😅
Ik denk dat dit echt een effect is van zondag en ik ben heel opgelucht dat hij nu hulp krijgt.
Nu pakt hij echt door. Zo blij dat we jou hebben leren kennen❤️

Daniëlle van rosmalen, access bars;
Nicole, de acces bars behandelingen van jouw zijn echt een grote ondersteuning in mijn processen 😘😘 oude gedachten, patronen loslaten, ruimte maken in je hoofd.... voor nieuwe inzichten.... nieuwe ontmoetingen... nieuwe kansen... ordenen in the mind en leven vanuit je ❤ zoveel als mogelijk in harmonie met mijn gedachten. DANKJEWEL 😘 toppertje

Sjannie Wijen, afstandshealing;
Vanavond een healing op afstand gehad van Nicole. Wat een energie! Zo mooi, zo puur en zo heerlijk. Ik heb het van begin tot het einde gevoeld. Na afloop hebben we nog contact gehad en heeft Nicole nog uitgelegd wat zij gevoeld heeft en ze heeft ook nog wat tips gegeven. 
Bedankt Nicole. Ik kom zeker nog een keer bij je terug.
Groetjes, Sjannie 😘

Petra van Berkel, reading;
Bij nicole een kaartreading gehad, met hulp van jou kaartlegging, de sprong gemaakt en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Ik voelde wel dat ik dit moest doen maar twijfelde nog, de kaartlegging gaf me t laatste zetje❤️

Patricia van Vliet, pranic healing;
Ik heb de laatste jaren regelmatig last van mijn onderrug, doordat er een zenuw klem zit. 
Nicole ging met pranic healing aan de slag, het werd meteen heerlijk warm rond dat gebied. Meteen na de healing voelde ik de pijn al een stuk minder en nu na een aantal dagen is de pijn aan de linkerkant helemaal weg. Dankjewel lieverd 😘

Birgit van de Broek, pranic healing;
Hoi Nicole!
Ik moet zeggen dat de pranic healing zeker heeft geholpen! Heb er een stuk minder last van, eigenlijk sinds dinsdagochtend i.p.v. de maandag zelf. 
Ik voel het nog wel, maar ik kan wel meer bewegen.

Liefs Birgit

Amber Martens, access bars;
Ik heb een aantal keer acces bars gehad van Nicole. Dit heeft mij erg geholpen. Ik ben een stresskip en door een access bars behandeling helpt dit enorm! Ik ben rustiger en kan weer ruimer denken.

Enorm bedankt Nicole!!

Anoniem, healingtraject;
Ik heb bij nicole twee maanden het healingtraject gevolgd. 
Ik was op zoek naar rust in mijn hoofd en ook had ik last van mijn heup en knie nog vanwege mijn zwangerschappen. 
Ik merkte al na een paar healingen dat de pijn wat minder werd en ik wat helderder kon denken. 
Nu na twee maanden is de pijn helemaal weg. 
Ook heb ik meer rust in mijn hoofd, ik ben minder gestrest en kan dichter bij mezelf blijven. 
Dankjewel lieve Nicole, ik raad iedereen zo’n traject aan🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Marije Brand, reiki;
Deze mooie ziel Nicole is een aanrader, ik ontving de afgelopen maanden een aantal sessies van haar energie op afstand... zowel reiki op afstand, iets dat telkens weer een cadeautje was. Maar ook pranic healing, waarbij ze behalve een terugkomend thema op emotioneel niveau hielp verbeteren ook de chronische pijn in mijn schouder verhielp waar ik al sinds de zomer veel hinder van had...

Het is geen kwestie van geloven, enkel een kwestie van open staan, geef het een kans, probeer het gewoon eens uit!

Liefs Marije

Ilja Meijer, healing;
Ik heb een aantal healings op afstand met Reading gehad waar ik erg van onder de indruk was! Heel erg bijzonder wat Nicole op afstand kan. Het heeft me echt veel steun en een fijn gevoel gegeven.

Ook heb ik een healing in persoon gehad van Nicole en ook dit was een zeer goede ervaring! Nicole is een warm persoon en dit geldt ook voor haar handen, tijdens de healing voelde ik de warmte door me heen stromen en kon ik veel loslaten van wat ik niet meer nodig had. Ik kon ook in contact komen met mn inner voice waardoor ik meer rust ervaar! 

Lieve Nicole bedankt voor alles 💓