Mariko de groot;
Vorig jaar (het jaar 2021 is net begonnen) heb ik een Pranic Healing traject bij deze lieverd mogen ondergaan. Met enorme klachten die zelfs met medische ondersteuning (denk aan injectie) niet kon verholpen worden, kon de Pranic Healing van Nicole dit wel. 

Mijn grootse pijn was dat ik een flinke ontsteking had in mijn linkerhand, arm en schouder. Dit is tevens ook mijn schrijfhand. En de hand waar ik veel mee doe. 

Ik had een healingtraject van 4 weken met 2x in de week een afstandsbehandeling. Ik stond open voor deze behandeling, en merkte al na de eerste week al lichte veranderingen. De 2e week was de pijn bijna zo goed als weg, maar voelde wel nog een ondertoon. In de weken daarna, was de pijn helemaal weg. Ik ben dan Nicole dan ook enorm dankbaar. Daarnaast heeft Pranic nog veel meer dingen met mij gedaan. En voel het weer helemaal stromen. Duizendmaal dank hiervoor💜 

Ik raad dan ook echt iedereen aan om een Pranic Healing te ontvangen om je pijnklachten te verlichten of (mits je er helemaal voor openstaat) te laten verdwijnen. 

Nicole is een heel fijn, warm en liefdevol persoon en laat dan ook na de behandeling aan je weten wat zij heeft gevoeld en waar ze mee bezig is geweest. Al ken ik haar al wat langer en ik al meerdere energetische behandelingen van haar heb ontvangen, zal ik altijd wel bij haar terugkomen als ik het weer nodig heb. Dank je wel lieve Nicole om wie jij bent en wat jij als mens mag betekenen voor deze wereld. 

Veel liefs, Mariko💜

Ester Brama;
Na twee operaties, zes chemokuren, 15 bestralingen en heftige fysieke en mentale reacties op hormooninjecties kwam ik - uit balans, verkrampt en oververmoeid - bij Nicole terecht. Ik volg haar op Instagram en werd steeds vaker naar haar account ‘getrokken’. 

 

Ik koos voor het pakket met de 8 behandelingen op afstand. Ik woon niet in de buurt en reizen kost me veel energie. Het eerste contact voelde direct fijn. Nicole voelde goed aan waar mijn behoefte lag. Eigenlijk voelde ze dat beter dan ikzelf.

 

De behandelingen waren pure ontspanning. Vaak voelde ik  het wanneer ze begon en eindigde, maar soms voelde ik juist vrij weinig en merkte ik het effect pas later; heel bijzonder. 

 

Nicole heeft me Reiki gegeven en me gestimuleerd om m’n eigen Reiki weer op te pakken. Of eigenlijk is ‘stimuleren’ niet het juiste woord; het ‘ontvouwde’ zich als een logische volgende stap. Ook heeft ze oude energieën opgeruimd. Ik vond dat best wat vaag klinken, maar ik kan je verzekeren, het effect is allesbehalve vaag! Ik kreeg meer ruimte in m’n lijf. En de beschermingstekens en extra energie die ze me meegaf, voelde ze goed aan. De kaarten die ze trok, ondersteunde het hele proces heel mooi.

 

Na de 8 behandelingen heb ik nogmaals eenzelfde pakket ‘bijgeboekt’. Er ging te veel om in m’n lijf en ik voelde dat ik meer nodig had. En daar heb ik geen spijt van! De tweede ronde was minder ‘puinruimen’ en meer ‘gladstrijken’. Tenminste zo voelde het. Ik kan weer door, maar met een blik die meer naar binnen durft te gaan en met een lijf dat meer durft te voelen.

 

Ik kom zeker nog eens terug bij Nicole. Voor ‘onderhoud’ of gewoon omdat het fijn is.

 

Overigens zijn Nicoles groepshealingen ook een echte aanrader!

 

Mariko de Groot;
Vorig maand had ik een healingpakket bij Nicole afgenomen. Hoewel het allemaal niet nieuw is voor me, wilde ik het dolgraag uitproberen. Ik weet hoe krachtig en zuiver haar healingen zijn, net zoals zij dat zelf is. 
Ik heb de healingen 2x per week, 4 weken lang mogen ontvangen. De ene keer was het Reiki en de andere keer was het Pranic healing. Het was keer op keer zo heerlijk en ontspannen en ik nam er ook echt de tijd voor om het te voelen en te ervaren!

Wat ik ook echt super fijn vond, was dat Nicole ook nog de tijd nam om na de healing mij te berichten over wat ze zelf opmerkte bij me en wat er is opgeschoond. Ik kreeg dus elke keer mooie feedback van haar. Ook de readingen waren prachtig. Nu de maand voorbij is, mis ik het wel hoor! Ik neem binnenkort zeker weer zo'n healingpakket af.
Nicole is echt een lieverd met een zuivere en oprechte ziel. Dank je wel voor alles lieverd!! ♥️♥️♥️♥️

Sanne Blummel: 
Nicole begeleid ons gezin als HSP coach. 
Zowel mijn zoontjes als ikzelf zijn hooggevoelig. Sinds we dit weten, vallen er een heleboel puzzelstukjes op hun plek. Onze oudste zoon is nu 4 jaar en gaat sinds de zomervakantie naar school. De overstap is lastig voor hem.
Een klasje met 30 enthousiaste, drukke kleuters geeft veel prikkels en energieën.
Mijn zoontje pikt dan ook alles op. 
Nicole kijkt met ons mee naar de manier van ontladen, de omgang met alle emoties die hij oppikt, de begeleiding op school, maar ook de begeleiding thuis.
Nicole is een rustige, vriendelijke coach. Heeft een luisterend oor en geeft advies op maat. 
Wij zijn erg blij met haar begeleiding❤️

Wendy Huijbers-breepoel: 
Bij Nicole kreeg ik een hsp coaching gesprek, omdat ik pas ontdekt had over mijn hsp.
Nicole gaf veel mooie tips waar ik meteen mee aan de slag kon.
Dankjewel Nicole!!

Wendy Huijbers-breepoel: 
Bij Nicole mijn allereerste reiki behandeling gehad. Ik vond het een hele mooie ervaring.
Nicole vertelde dat ik in mijn jeugd iets niet had afgesloten of niet was opgelost. 
Ik ben daarmee meteen aan de slag gegaan dankzij Nicole.
Dankjewel voor deze mooie ervaring en tot snel!!

Bianca Meijer: 
Ik heb laatst bij Nicole van sixthsensecoaching een online sessie gehad.
Ik voelde me meteen op mijn gemak omdat het zo online heel laagdrempelig is.
Ik heb een aantal goede adviezen gehad waar ik mee aan de slag kan en het was fijn om met iemand te praten die je begrijpt


Eline; 
Vandaag mocht ik mijn gewonnen reiki-behandeling in ontvangst nemen bij Nicole. 

Nicole is een hele lieve vrouw die je direct op je gemak stelt. Tijdens het behandelen vraagt ze om jouw toestemming om haar handen op een plek te mogen leggen. Super fijn! 

Wegens omstandigheden moest ik helaas mijn afspraak een aantal keer verzetten, ook dit pakte ze echt onwijs goed op en was geen enkel probleem. 

Ik heb een hele fijne behandeling gehad en barst vandaag van de energie! Bedankt Nicole :)


Sanne Blummel; 
Nadat ik een EMDR behandeling (een traumabehandeling) had gehad merkte ik dat ik veel te ver open stond. Ik kreeg veel meer prikkels binnen en had het gevoel dat ik geen filter meer had. 
Thankgod 🙏🏻  heeft Nicole mijn chakra's weer in balans gebracht en daarna kreeg ik nog een reiki behandeling.
Ik merkte meteen dat mijn filter weer zijn werk deed. Ik had niet verwacht dat reiki zo'n groot effect kon hebben❤️❤️❤️

Roel van Oers; 
Vanwege pijn door scoliose slaap ik altijd slecht. 
Tijdens de behandeling voelde ik de energie door mijn lichaam stromen en werd tijdens de behandeling zo ontspannen dat ik er door in slaap viel.
Na slechts een behandeling access bars heb ik deze nacht doorgeslapen.
De volgende ochtend werd ik veel energieker wakker en gedurende de dag had ik ook meer energie dan normaal.
Echt een aanrader voor iedereen. ❤️😘

Claudia Konings:
Ik heb een reikibehandeling gehad bij Nicole.
Lieve Nicole, dankjewel dat je mijn hartje gisteren wat lichter hebt gemaakt.......het was nodig......mooi mens❤️

Cheyenne Roosenhoff: 
Vandaag mijn eerste reikibehandeling gehad van Nicole.
Het was een mooie en rustgevende ervaring, ben volgens mij zelfs even in slaap gevallen.
Dit was zeker voor herhaling vatbaar en ik kan niet wachten om zelf ook reiki te gaan doen.
Nicole je bent een prachtmens! 
Dankjewel voor jou energie ❤️❤️❤️

Sharon Scherpenzeel: 
Begin van de avond gaf Nicole mij een reikibehandeling op afstand, omdat ik al 3 weken buikpijn heb, misselijk en duizelig ben, ook oor en keelpijn erbij en hartkloppingen.
Ik vroeg Nicole of ze mij wilde helpen, omdat ik nu zelf te laag in mijn energie zit, omdat ik gewoonweg te beroerd ben....
En ja, ik voel sinds een half uur verlichting, buik word rustiger en misselijkheid ook...
Dankjewel grote schat!

Sanne van Oers; 
Iedereen heeft een coach nodig in zijn leven. Dankzij een reiki behandeling op afstand en een heel fijn coachgesprek, heb ik weer de tools om mijn kracht en energie te pakken. Ik was totaal uit balans en extreem bang voor mijn lichaam. Dit alles door een trauma. Nu een mooie oefening gekregen om dit trauma uit mijn cellen te laten verdwijnen. Ga daar vanavond direct mee aan de slag. Precies wat ik nodig heb. Kusje voor jou😘

Nicole Verkuijlen; 
Ik heb 2x een access bars behandeling gehad bij Nicole, ben hier heel tevreden over en met name het resultaat. Ik had een erg vol hoofd dat ik met geen mogelijkheid leeg kreeg, na 2 behandelingen is dit een stuk minder geworden. En heb ik weer een beetje een open minded. Bedankt Nicole 🌸

Claudia Konings; 
Toen ik jou account tegenkwam op insta voelde het meteen goed; ik dacht nog deze vrouw kan mij reiki geven (ik ervaar jouw energie toch als anders, positief gezien, als dat ik het bij mezelf doe, als ik het al doe) Tijdens de heftige storm bijv. in het voorjaar wist je me rustig te krijgen, terwijl ik enorm in paniek was, bijzonder moment....❤️ 🙏🏻 En ook onlangs hielp je mij.....Dankjewel mijn lieve reikimama, je bent voor mij heel belangrijk! Dank voor je hulp tot nu toe!! 🙏🏻🌸❤️😘

Jos Manders; 
Een tijdje geleden heb je mij een access bars behandeling gegeven en toen bleek hoe fijn dit was om dit van jou te ontvangen. Jij bent lekker jezelf en je geeft mensen ook het gevoel dat te mogen zijn, je stelt mensen op hun gemak. Blijf op deze weg, jou weg! 🌞🍀😀

Anoniem; 
Hai lieve Nicole, de behandeling die ik bij je gehad heb, raakte me zo persoonlijk, ik zag en voelde zoveel dat ik niet wist het te vertalen naar een recensie. 
Een hele goede recensie, want het was fantastisch.
Maar de gevolgen waren zo privé, dat het meer waard was als alleen het was fijn. Ik had er alleen nog geen goeie woorden voor het goed te omschrijven. 
Tijdens mijn meditatieweek in Portugal, leerde ik dat als je genoeg naar binnen kunt, via je derde oog, je een licht zou ervaren, daarachter komen de beelden als je er voor open staat.
De ervaring het licht zien tijdens jou behandeling, wat prachtig was te zien, was overweldigend.
Kon daar geen woorden aan verbinden. Een totale ontspanning, nog nooit eerder ervaren.
Bij deze dus alsnog een recensie voor jou, anoniem omdat het zo privé is.
Dankjewel lieve Nicole🙏🏻🥰 

Linda; 
Ik heb bij Nicole een reiki op afstand gehad.
Wauw, wat een fijne ervaring, alles wat Nicole voelde klopte precies met wat ik op dat moment voelde. Nicole wist van te voren niets van mij, maar voelde precies wat ik nodig had. De juiste woorden gaf ze mij en ik weet nu waar ik verder aan mag werken.
Ik ga zeker nog vaker een afspraak met je maken.

Jenny van Dam; 
Onlangs heb ik drie access bars behandelingen bij Nicole mogen ervaren.
Ik ervaarde nog veel “last” van mijn burn-out, mede ook door mijn overgangsklachten. 
Na drie behandelingen ervaarde ik veel meer rust, ik kan beter omgaan met de prikkels van buitenaf en wanneer ik in een grote groep ben voel ik me naderhand niet meer leeggezogen.
Na mijn tweede behandeling heb ik ook kunnen stoppen met mijn medicijnen voor de overgang.
Dankjewel Nicole dat jij me verder heb kunnen helpen.

Patricia van Eijck; 
Ik heb bij Nicole een reikihealing op afstand gehad, omdat ik veel piekerde en slecht sliep.
De eerste nacht na de reiki healing heb ik zelfs uit kunnen slapen, ik sliep gewoon tot 10.00 uur door, terwijl ik normaal soms al om 4.00 uur wakker ben.
Ook de nachten erna heb ik goed geslapen en het piekeren is er nog wel, maar ik kan het beter loslaten. Dankjewel.

Peter de Bresser; 
Ik wilde graag meer inzicht op werkgebied en hoe ik verder wil met mijn leven.
Daarom vroeg ik aan Nicole een uitgebreide reading en een reikibehandeling op afstand.
Ik ontving drie kaarten met een boodschap. De eerste ging over familierelaties en dat had meteen betrekking op mijn zoon.
De tweede en derde kaart was precies zoals het in werkelijkheid altijd gebeurt en zoals mijn leven er uit ziet en ook op werkgebied paste de tweede en derde kaart perfect. Ik weet nu dat ik mag gaan doorzetten en mezelf laten zien. Nicole vertelde me dat ik me mag gaan uitspreken. En dat is precies wat ik moet doen. Ook de reiki sloot hierbij perfect aan, zowel ik als nicole voelde prikkeling in de keel. Bedankt!!

Cobi Peijnenburg; 
Ik heb een access bars behandeling mogen ontvangen van Nicole, ik heb een aantal lichamelijke klachten en kan moeilijk dingen loslaten.
Na de access bars heb ik het gevoel dat ik in mezelf rustiger ben en heb een “leger” hoofd als ik het zo mag omschrijven. 
Mijn lichamelijke klachten zijn niet minder geworden, maar ben al zo blij met de rust. 
Dankjewel voor de behandeling. Je hoort nog van me.

Anne; 
Hi Nicole, ondanks dat mijn man zegt niks te hebben gemerkt van de reiki op afstand heeft hij gisteren 1 van de grootste stappen gezet! 🙏🏼 hij heeft hulp gezocht en uitgesproken dat hij denkt in burn out te zitten. Hij heeft zijn ego hierin los gelaten en heeft het ook een aantal collega’s verteld zodat er meteen door gepakt kan worden met de werkzaamheden verlichten 😅
Ik denk dat dit echt een effect is van zondag en ik ben heel opgelucht dat hij nu hulp krijgt.
Nu pakt hij echt door. Zo blij dat we jou hebben leren kennen❤️

Daniëlle van rosmalen;
Nicole, de acces bars behandelingen van jouw zijn echt een grote ondersteuning in mijn processen 😘😘 oude gedachten, patronen loslaten, ruimte maken in je hoofd.... voor nieuwe inzichten.... nieuwe ontmoetingen... nieuwe kansen... ordenen in the mind en leven vanuit je ❤ zoveel als mogelijk in harmonie met mijn gedachten. DANKJEWEL 😘 toppertje

Sjannie Wijen;
Vanavond een healing op afstand gehad van Nicole. Wat een energie! Zo mooi, zo puur en zo heerlijk. Ik heb het van begin tot het einde gevoeld. Na afloop hebben we nog contact gehad en heeft Nicole nog uitgelegd wat zij gevoeld heeft en ze heeft ook nog wat tips gegeven. 
Bedankt Nicole. Ik kom zeker nog een keer bij je terug.
Groetjes, Sjannie 😘

Petra van Berkel;
Bij nicole een kaartreading gehad, met hulp van jou kaartlegging, de sprong gemaakt en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Ik voelde wel dat ik dit moest doen maar twijfelde nog, de kaartlegging gaf me t laatste zetje❤️

Patricia van Vliet;
Ik heb de laatste jaren regelmatig last van mijn onderrug, doordat er een zenuw klem zit. 
Nicole ging met pranic healing aan de slag, het werd meteen heerlijk warm rond dat gebied. Meteen na de healing voelde ik de pijn al een stuk minder en nu na een aantal dagen is de pijn aan de linkerkant helemaal weg. Dankjewel lieverd 😘

Birgit van de Broek;
Hoi Nicole!
Ik moet zeggen dat de pranic healing zeker heeft geholpen! Heb er een stuk minder last van, eigenlijk sinds dinsdagochtend i.p.v. de maandag zelf. 
Ik voel het nog wel, maar ik kan wel meer bewegen.

Liefs Birgit

Amber Martens;
Ik heb een aantal keer acces bars gehad van Nicole. Dit heeft mij erg geholpen. Ik ben een stresskip en door een access bars behandeling helpt dit enorm! Ik ben rustiger en kan weer ruimer denken.

Enorm bedankt Nicole!!

Anoniem;
Ik heb bij nicole twee maanden het healingtraject gevolgd. 
Ik was op zoek naar rust in mijn hoofd en ook had ik last van mijn heup en knie nog vanwege mijn zwangerschappen. 
Ik merkte al na een paar healingen dat de pijn wat minder werd en ik wat helderder kon denken. 
Nu na twee maanden is de pijn helemaal weg. 
Ook heb ik meer rust in mijn hoofd, ik ben minder gestrest en kan dichter bij mezelf blijven. 
Dankjewel lieve Nicole, ik raad iedereen zo’n traject aan🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Marije Brand;
Deze mooie ziel Nicole is een aanrader, ik ontving de afgelopen maanden een aantal sessies van haar energie op afstand... zowel reiki op afstand, iets dat telkens weer een cadeautje was. Maar ook pranic healing, waarbij ze behalve een terugkomend thema op emotioneel niveau hielp verbeteren ook de chronische pijn in mijn schouder verhielp waar ik al sinds de zomer veel hinder van had...

Het is geen kwestie van geloven, enkel een kwestie van open staan, geef het een kans, probeer het gewoon eens uit!

Liefs Marije

Ilja Meijer;
Ik heb een aantal healings op afstand met Reading gehad waar ik erg van onder de indruk was! Heel erg bijzonder wat Nicole op afstand kan. Het heeft me echt veel steun en een fijn gevoel gegeven.

Ook heb ik een healing in persoon gehad van Nicole en ook dit was een zeer goede ervaring! Nicole is een warm persoon en dit geldt ook voor haar handen, tijdens de healing voelde ik de warmte door me heen stromen en kon ik veel loslaten van wat ik niet meer nodig had. Ik kon ook in contact komen met mn inner voice waardoor ik meer rust ervaar! 

Lieve Nicole bedankt voor alles 💓