Reiki access-bars coaching coach burn-out depressief stress overspannen Schijndel Noord-Brabant adhd autisme pdd-nos hsp


 


Reiki behandeling 

 
Reiki werkt heel ontspannend en ondersteund ongemakken als pijn en stress. 
Wanneer je gestrest bent of veel aan je hoofd hebt kan met een reiki behandeling de energie weer gaan stromen.
Reiki kun je ook geven om innerlijke rust en een beter zelfbewustzijn te krijgen. Reiki word toegepast voor klachten op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.
Reiki kan ook zeer geschikt zijn wanneer je veel last hebt van hoofdpijn, buikpijn , innerlijke onrust, hooggevoeligheid, onrust in het hoofd en piekeren.
Ook bij lichamelijke (pijn)klachten door stress, vermoeidheid en disbalans kan een reiki behandeling ondersteunen. 
 
Wat gaan we doen?
We gaan eerst samen in gesprek waarom je voor een reiki behandeling kiest en wat je problemen zijn. Zo kan ik inspelen op de klachten die je ervaart. Eerst word je energieveld en je chakra’s gereinigd en daarna ga ik d.m.v. handopleggingen de reiki-energie aan je geven. 
Terwijl je ontspannen op de behandeltafel ligt, met op de achtergrond een rustgevende muziek, start ik bij je hoofd en werk langzaam door tot aan je voeten.  Daarna ga je op je buik liggen en ga ik verder met handopleggingen op de rug. 
Eventuele storingen en blokkades in de chakra’s worden aangepakt.
Ik creëer veiligheid doordat je lekker comfortabel onder een deken ligt, ik raak je niet aan met mijn handopleggingen en wanneer iets niet prettig voelt pak ik het anders aan.

Je kunt ook kiezen voor een reiki behandeling op afstand, comfortabel vanuit je eigen huis. Je gaat heerlijk ontspannen zitten of liggen en je ontvangt de healing op een afgesproken tijdstip.
Hoe fijn is dat.
Je krijgt van mij van te voren een kaartje uit een van mijn kaartendecks die ik intuïtief voor je heb gekozen. Dan ga ik met de healing starten. Een half uurtje helemaal voor jezelf.
Wanneer ik klaar ben met de healing hebben we even contact. Ik laat je dan weten wat ik gevoeld of opgemerkt heb en of dit voor jou klopt.
Wil jij meer inzichten in jezelf op wat voor gebied dan ook, kies dan voor een uitgebreidere reading, incl. 3 kaartjes en een op jouw afgestemde boodschap.

Wat kun je voelen?
Voor iedereen kan dit anders voelen, de een voelt warmte of koude rillingen, je kunt ook tintelingen voelen of kleuren zien.
Het kan ook zijn dat je niets merkt, vertrouw er dan op dat de energie altijd aan komt.
Geef jezelf over aan de helende energie.
 
Neem vrijblijvend contact met mij op om te kijken of een reikibehandeling iets voor je kan zijn.
 
Je kunt kiezen uit drie soorten behandelingen.
Een reiki behandeling op afstand is het tarief €20,- euro
Een reiki behandeling op afstand incl. een reading is het tarief €25,- euro
Een lange reiki behandeling (bij mij in de praktijk) is het tarief €65,- euro