Reiki access-bars coaching coach burn-out depressief stress overspannen Schijndel Noord-Brabant adhd autisme pdd-nos hsp


 


Reiki behandeling 

 
Reiki werkt heel ontspannend en ondersteund ongemakken als pijn en stress. 
Wanneer je gestrest bent of veel aan je hoofd hebt kan met een reiki behandeling de energie weer gaan stromen.
Reiki kun je ook geven om innerlijke rust en een beter zelfbewustzijn te krijgen. Reiki word toegepast voor klachten op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.
Reiki kan ook zeer geschikt zijn wanneer je veel last hebt van hoofdpijn, buikpijn , innerlijke onrust, hooggevoeligheid, onrust in het hoofd en piekeren.
Ook bij lichamelijke (pijn)klachten door stress, vermoeidheid en disbalans kan een reiki behandeling ondersteunen. 
 
Wat gaan we doen?
We gaan eerst samen in gesprek waarom je voor een reiki behandeling kiest en wat je problemen zijn. Zo kan ik inspelen op de klachten die je ervaart. Eerst word je energieveld en je chakra’s gereinigd en daarna ga ik d.m.v. handopleggingen de reiki-energie aan je geven. 
Terwijl je ontspannen op de behandeltafel ligt, met op de achtergrond een rustgevende muziek, start ik bij je hoofd en werk langzaam door tot aan je voeten.  Daarna ga je op je buik liggen en ga ik verder met handopleggingen op de rug. 
Eventuele storingen en blokkades in de chakra’s worden aangepakt.
Ik creëer veiligheid doordat je lekker comfortabel onder een deken ligt, ik raak je niet aan met mijn handopleggingen en wanneer iets niet prettig voelt pak ik het anders aan.
 
Neem vrijblijvend contact met mij op om te kijken of een reikibehandeling iets voor je kan zijn.
 
Je kunt kiezen uit twee soorten behandelingen.
Een korte reiki behandeling (zittend)  is het tarief €55,- euro
Een lange reiki behandeling (liggend) is het tarief €65,- euro