Wie ben ik?Mijn naam is Nicole, ik ben 45 jaar, getrouwd en heb drie kinderen van 22, 20 en 18 jaar oud.
Ik ben coach voor hoogsensitiviteit, reikimaster, kundalini reiki master teacher  en access bars practitioner. Verder heb ik onlangs de opleiding NLP en hypnose (okt 2022) behaald.
Allemaal supertof om te doen, maar het leven zelf was de allerbeste opleiding die ik me maar kan wensen, want persoonlijke ontwikkeling en bewustwording daar leer je nog het meeste van. 
Verder heb ik een zorgachtergrond, ik heb ruim 25 jaar in de ouderenzorg/verpleegzorg gewerkt en ben daar in nov 2021 mee gestopt om volledig voor mijn praktijk te gaan.
 
Ik ben zelf ook hoogsensitief en vond het moeilijk om hier mee om te gaan. Daarom vind ik het belangrijk en fijn om andere mensen, die hiermee worstelen, te kunnen helpen.
Ook heb ik een spirituele kant. Ik merkte dat ik energie kon overdragen en pijn kon weghalen bij mensen.
Omdat ik hier zelf achteraf vaak last van kreeg ben ik een reiki opleiding gaan doen om zo te leren dat het mij geen energie kost en dat ik de pijn zelf niet ga voelen.
Ik vind coaching, access bars, reiki, kundalini reiki en hypnose een goede combinatie, omdat ik merk en voel dat veel hoogsensitieve mensen vaak moe zijn en veel klachten ervaren doordat er te veel prikkels binnen komen.
Deze combinatie van coaching en energie geven vind ik perfect samen gaan. Je krijgt tips en adviezen over hoe je dingen anders kunt aanpakken en door middel van reiki healing, access bars, hypnose, energetische hoofdmassage of de metamorfosemassage kan ik je weer in balans brengen.

Ook geef ik cursussen in usui reiki en kundalini reiki.

Ik blijf zelf ook cursussen volgen omdat ik het belangrijk vindt om mezelf te blijven ontwikkelen.
In januari (2023) ga ik starten met de jaaropleiding familie en systemisch werk werkt. Over een tijdje neem ik jullie dus mee in familieopstellingen. Ook dit werkt zo bijzonder.

Waarom heet mijn praktijk SixthSensecoaching?
 
Mijn praktijk heet sixthsense omdat ik vind dat mensen die hooggevoelig zijn een extra zintuig hebben door dat prikkels op een andere manier binnen komen.
Zelf heb ik ook een extra zintuig omdat ik mensen goed intuïtief aanvoel.
Doordat ik ben begonnen met reiki en mezelf meer ben gaan ontwikkelen, ben ik nog meer open gaan staan voor het voelen van emoties van anderen en weet mijn intuïtie vaak al wat te doen.
Ook krijg ik vaak ingevingen vanuit het universum, mijn gidsen of hoe je het wil noemen, waardoor ik weet hoe ik iemand het beste kan helpen.