Wie ben ik?Mijn naam is Nicole, ik ben 46 jaar, getrouwd en heb drie kinderen van 24, 22 en 19 jaar oud.
Ik ben systeemopsteller en familie opsteller, reikimaster, kundalini reiki master teacher, access bars practitioner en ademcoach.
Ik gebruik tijdens mijn sessies ook NLP en hypnose en heb veel kennis van hoogsensitiviteit.
Allemaal supertof om te doen, maar het leven zelf was de allerbeste opleiding die ik me maar kan wensen, want persoonlijke ontwikkeling en bewustwording daar leer je nog het meeste van.
Verder heb ik een zorgachtergrond, ik heb ruim 25 jaar in de ouderenzorg/verpleegzorg gewerkt en ben daar in nov 2021 mee gestopt om volledig voor mijn praktijk te gaan.
Sinds kort werk ik 2 dagen in de nvs kliniek als behandelaar, het versterkt elkaar en vult elkaar aan.
 
Ik ben zelf ook hoogsensitief en vond het moeilijk om hier mee om te gaan. Daarom vind ik het belangrijk en fijn om andere mensen, die hiermee worstelen, te kunnen helpen.
Ook heb ik een spirituele kant. Ik merkte dat ik energie kon overdragen en pijn kon weghalen bij mensen.
Omdat ik hier zelf achteraf vaak last van kreeg ben ik een reiki opleiding gaan doen om zo te leren dat het mij geen energie kost en dat ik de pijn zelf niet ga voelen.
Ik vind systemische en familie opstellingen, coaching en energetisch werk een goede combinatie, omdat ik merk en voel dat veel mensen vaak moe zijn en veel klachten ervaren en er op deze manier holistisch naar kan kijken.
Je ontvangt inzichten, tips en adviezen over hoe je dingen anders kunt aanpakken, je ontdekt zelf waar de oplossing zit en door middel van reiki healing, access bars, hypnose, energetische hoofdmassage of de metamorfosemassage kan ik je weer in balans brengen.

Ook geef ik cursussen in usui reiki en kundalini reiki.

Ik blijf zelf ook cursussen en verdiepingen volgen omdat ik het belangrijk vindt om mezelf te blijven ontwikkelen.


Waarom heet mijn praktijk SixthSensecoaching?
 
Mijn praktijk heet sixthsense omdat ik vind dat mensen die hooggevoelig zijn een extra zintuig hebben door dat prikkels op een andere manier binnen komen.
Zelf heb ik ook een extra zintuig omdat ik mensen goed intuïtief aanvoel.
Doordat ik ben begonnen met reiki en mezelf meer ben gaan ontwikkelen, ben ik nog meer open gaan staan voor het voelen van emoties van anderen en weet mijn intuïtie vaak al wat te doen.
Ook krijg ik vaak ingevingen vanuit het universum, mijn gidsen of hoe je het wil noemen, waardoor ik weet hoe ik iemand het beste kan helpen.