Wie ben ik?


Reiki access-bars coaching coach burn-out depressief stress overspannen Schijndel Noord-Brabant adhd autisme pdd-nos hsp


Mijn naam is Nicole, ik ben 44 jaar, getrouwd en heb drie kinderen van 22, 20 en 17 jaar oud.
Ik ben coach voor hoogsensitiviteit, reikimaster, kundalini reiki master teacher  en access bars practitioner. Onlangs heb ik mijn baan in de zorg opgezegd om volledig voor mijn praktijk te gaan.
Ik ben zelf ook hoogsensitief en vond het moeilijk om hier mee om te gaan. Daarom vind ik het belangrijk en fijn om andere mensen, die hiermee worstelen, te kunnen helpen.
Ook heb ik een spirituele kant. Ik merkte dat ik energie kon overdragen en pijn kon weghalen bij mensen.
Omdat ik hier zelf achteraf vaak last van kreeg ben ik een reiki opleiding gaan doen om zo te leren dat het mij geen energie kost en dat ik de pijn zelf niet ga voelen.
Ik vind coaching, access bars, reiki en kundalini reiki een goede combinatie, omdat ik denk dat veel hoogsensitieve mensen vaak moe zijn en veel klachten ervaren doordat er te veel prikkels binnen komen.
Deze combinatie van coaching en energie geven vind ik perfect samen gaan. Je krijgt tips en adviezen over hoe je dingen anders kunt aanpakken en door middel van reiki, pranichealing of access bars kan ik je weer in balans brengen.

Ook geef ik cursussen in usui reiki en kundalini reiki.

Ik blijf zelf ook cursussen volgen omdat ik het belangrijk vindt om mezelf te blijven ontwikkelen.
Ik ben op dit moment bezig met een opleiding voor NLP en hypnose. 

Waarom heet mijn praktijk SixthSensecoaching?
 
Mijn praktijk heet sixthsense omdat ik vind dat mensen die hooggevoelig zijn een extra zintuig hebben door dat prikkels op een andere manier binnen komen.
Zelf heb ik ook een extra zintuig omdat ik mensen goed intuïtief aanvoel.
Doordat ik ben begonnen met reiki en mezelf meer ben gaan ontwikkelen, ben ik nog meer open gaan staan voor het voelen van emoties van anderen en weet mijn intuïtie vaak al wat te doen.
Ook krijg ik vaak ingevingen vanuit het universum, mijn gidsen of hoe je het wil noemen, waardoor ik weet hoe ik iemand het beste kan helpen.